Nieuwsbrief

 
 
 

 

 
 
 

 
 
 
 

Op zoek naar een nieuwe kledingleverancier?


Met het nieuwe seizoen in aantocht en eventueel aflopende contracten met uw huidige kledingleverancier, gebruiken wij graag deze mogelijkheid om u te wijzen op de high quality sportswear van Klupp Sportswear BV te Barendrecht. Samen met u ontwerpen wij het club tenue en bieden wij tal van mogelijkheden om het u als vereniging een stuk makkelijker te maken. Een eigen webshop voor uw leden is daarvan één van de dingen die wij aanbieden.

Interesse? Neem gerust contact met ons op, dan gaan wij graag samen aan tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken.


Bel ons op 0180 - 556 055 of mail naar info@kluppsportswear.nl
 
 

Neon trainingslijn


Onze nieuwe lijn van trainingskleding lijkt met zijn prijs- kwaliteit verhouding met groot enthousiasme ontvangen te worden in de sportwereld. Bekijk deze nu in onze webshop.

ga naar webshop

 

Nieuwe collectie


Een geheel nieuwe collectie is te bewonderen op onze vernieuwde website. Kijk en bestel via onderstaande knop.

bekijk de collectie

 
side image
 
 

Bomberjack


Één van de laatst toegevoegde items aan onze collectie is het bomberjack. Een jas voor op en buiten de sportvelden. Een prima casual variant op de coachjas.


bekijk dit product
 
 

Keeper tenues


Vanaf heden hoeft u niet meer te twijfelen of u een keepershirt met of zonder padding wilt. Onze nieuw ontwikkelde shirts hebben een uitneembare padding.


bekijk dit product
 
side image
 
side image
 
 

Accesoires


Naast al onze sportkleding leveren wij tal van accesoires voor het sporten. Van keepershandschoenen tot ballen en van scheenbeschermers tot mutsen.


bekijk deze producten
 

 
 

Klupp Sportswear B.V.
Zwaalweg 15, 2991 ZC Barendrecht
+31(0)180 556 055

 
 
  facebook  
 
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »